Montaj centrala termica si panouri solare termice

Instalatiile termice sunt greu de montat si necesită o planificare atentă și o înțelegere profundă a materialelor necesare. Deși ati putea considera ca puteti sa efectuati singuri o lucrare de montaj centrala termica, trebuie sa apelati la un specialist autorizat pentru selectarea cazanului si radiatoarelor, pentru stabilirea conductelor si pentru instalarea sistemului de control.

Mai mult aveti nevoie de un instalator autorizat pentru a conecta boilerul sau centrala termica la alimentarea cu gaz si pentru a verifica intregul sistem sa va asigurati ca sistemul este sigur de utilizat dupa montaj centrala termica si ca va incalzi in mod eficient casa ta.

DACA AI NEVOIE DE:

Inlocuirea robinetilor de tur sau retur pentru calorifere
Inlocuirea robinetilor de siguranta montati pe coloana de termoficare
Inocuirea sau montarea ventile de aerisire
Echilibrarea instalatiei termice atunci cand aceasta nu se incalzeste uniform
Aerisirea caloriferelor si a instalatiei termice pentru eliminarea aerului si aducerea ei in parametri normali de functionare
Reglarea presiunii in instalatia termica
Demontarea si montarea caloriferelor de pe pozitie atunci cand se renoveaza
Schimbarea caloriferelor cu unele noi
Inlocuirea segmentelor de teava sparta indiferent de materialul folosit

InstalatorExpert.ro ofera o garantie de un an pentru manopera, pe baza facturii pe care o emitem pentru montaj centrala termica. Astfel, lucrarea noastra este efectuata in mod transparent de la primul contact telefonic si pana la inmanarea facturii finale. In ceea ce priveste pretul, noi vom face mai intai o evaluare a situatiei neplacute pentru care ai apelat la serviciile noastre si apoi iti vom comunica o estimare, pentru ca tu sa iti faci o idee despre ce te asteapta. Abia dupa ce avem acordul tau noi vom initia procedurile pentru efectuarea lucrarii de montaj centrala termica.

Efectuam montaj centrala termica atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru firme si facem revizii sau alte interventii necesare pentru buna functionare a sistemului de incalzire.

Montam centrala termica pe gaze sau pe lemne, cum este cea de mai jos:

Cine nu isi doreste sa se priceapa la tot si la orice si sa nu mai fie nevoit sa apeleze la altii sa ii rezolve problemele? Dar acest lucru nu este posibil. Stim ca este de preferat sa ne reparam singuri diverse lucruri prin casa, dar cu siguranta nu avem sculele necesare sau exeperienta pentru montaj centrala termica.

Avem personalul pregatit pentru executarea instalatiei conform planului dvs sau va putem face noi planul conform standardelor in vigoare.

montaj centrala termica, planificare si montaj instalatii termice