Sapaturi manuale pentru canalizare, retele de apa si de electricitate

Sapaturi manuale in Bucuresti sau Ilfov, executate pentru un sant sau pentru instalarea fosei septice – ati ajuns in locul potrivit!
Actionam doar cu scule profesionale si angajati cu experienta. Nu in toate situatiile se poate actiona cu utilaje mecanizate, fie din cauza spatiului de manevra fie din cauza retelelor electrice, de apa, canalizare sau a tevilor de gaze trase prin pamant. In aceste situatii trebuie actionat cu atentie altfel existand riscul sa produceti pagube mult mai mari.

instalator bucuresti

Aparent lucrurile sunt foarte simple atunci cand avem nevoie de sapaturi manuale pentru a instala o fosa septica in pamant sau pentru a executa o retea de alimentare cu apa ori de canalizare.
In practica, lucrurile sunt mult mai complicate:
 
1.. Orice traseu care se ingroapa ( fie electric, apa, sau canal )trebuie sa treaca obligatoriu printr-un strat de nisip de minim 40 cm.
2. Absolut toate tevile de canalizare trebuie sa aiba o panta de minim 1cm/1m si de maxim 1,5cm/1m.
3. Este extrem de important si modul in care se face tasarea pamantului dupa executarea instalatiei si reastuparea locurilor unde s-a sapat.
 
Acestea sunt doar cateva dintre rigorile necesare la sapaturi manuale, dar numai profesionistii le cunosc pe toate si pot sa execute lucrarea la cele mai inalte standarde de calitate, iar nerespectarea acestor norme duce la deteriorearea rapida a instalatiilor si atrage de la sine costuri suplimentare.
 
Pretul pentru sapatura manuala poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi anotimpul, adancimea, textura solului, matelialul ce acopera zona (dale, pavaj, bitum sau trotuare betonate).